Novo mesto

Megla Humidity: 98%
9°C
SOBOTA
9°C / 23°C
NEDELJA
11°C / 25°C
PONEDELJEK
12°C / 27°C
TOREK
14°C / 28°C
SREDA
15°C / 29°C
ČETRTEK
16°C / 32°C
PETEK
17°C / 29°C

Stepla sta se, ker enemu ni bila všeč vožnja drugega

Novomeški policisti so v sredo zvečer v Bršljinu v Novem mestu obravnavali moška, ki sta se stepla, ker enemu ni bila všeč vožnja drugega. Pri tem jo je skupil tudi avtomobil. Krški policisti pa so obravnavali poškodovanega voznika skuterja, ki ni znal pojasniti, kje in kako se je poškodoval, so sporočili s Policijske uprave (PU) Novo mesto.

Stepla sta se, ker enemu ni bila všeč vožnja drugega

V Bršljinu 22-letniku ni bila všeč vožnja 38-letnika. Beseda je dala besedo, začela sta se prerivati, nato pa je starejši mlajšega udaril v glavo, brcnil v avto in naredil udrtino na vratih.

Posredovali so policisti, ki primera še niso zaključili, saj se morata oba izjasniti o vseh okoliščinah ter nastali škodi.

Krški policisti pa so v sredo med opravljanjem nalog naleteli na 33-letnika, ki je na cesti od Velike vasi proti Straži pri Raki okrvavljen hodil ob cesti in poklical številko 112. Policisti so najprej mislili, da je bil pretepen, pozneje pa se je izkazalo, da je vozil skuter, ki so ga našli skritega v gozdu. Pri tem ne izključujejo možnosti, da je prišlo do prometne nesreče z drugim vozilom, ki je nato odpeljalo naprej.

33-letnik med vožnjo naj ne bi uporabljal čelade, zaradi suma vožnje pod vplivom alkohola so mu odredili preizkus, ki je pokazal 0,49 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka.

Okoli 22. ure so bili krški policisti obveščeni še o dveh mlajših moških, ki naj bi na mostu čez Savo s skuterjem peljala v nasprotni smeri. Nekaj minut zatem so prejeli obvestilo, da je dvojica z dražečo snovjo pošpricala 26-letnika, ki ga je srečala na Vidmu. 26-letnika so z reševalnim vozilom odpeljali v zdravstveni dom, kjer so ga oskrbeli, za storilcema pa policisti še poizvedujejo.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.